Suport juridic Asociatii de Proprietari

Firma administrare imobile asociatii proprietari

Suport juridic Asociatii de Proprietari inclus Total sau partial in pachetele Basic , Standard , Premium .

REPREZENTAM Clientii Nostri in Relatia cu : banca,camera de munca,primaria,adminstratia financiara,furnizorii de servicii si utilitati,etc.corectitudine si seriozitate !

Rolul juristilor nostrii este de a “interpreta “legea in favoarea asociatiei dv.
Atributiile presedintelui si ale Comitetului executiv conform legii 196/2018 sunt foarte multe . Juristii nostrii va sprijina in toate demersurile pe

care doriti sa le efctuati.


Reprezentare instanta
Oferim reprezentare si asistenta in fata autoritatilor si instantelor judecatoresti in scopul recuperarii cotelor de intretinere si a fondurilor speciale.
Consiliere juridica
Oferim consiliere juridica prin redactarea de opinii juridice scrise privind orice aspecte ce se circumscriu scopului si obiectivelor asociatiei de proprietari.
Infiintari asociatii .
Oferta completa de servicii privind procedura legala de infiintare si functionare a asociatiei de proprietari in conformitate cu dispozitiile legale.

Recuperare cote de intretinere
Serviciile noastre in material recuperarii cotelor de intretinere sunt principala noastra preocupare date fiind statisticile privind restantele proprietarilor la asociatia de proprietari.
Recuperare fonduri speciale Fond de rulment si fond de reparatie, constituite de catre asociatia de proprietari pot fi recuperate impreuna sau separat cu recuperarea cotelor de intretinere.
Recuperare penalitati / dobanzi Fie ca exista un sistem propriu de penalizari prestabilit de asociatie, fie ca nu exista si devin incidente dispozitiile legale, pentru orice suma scadenta neachitata va obtinem aceste daune.
Inscriere privilegiul asociatiei Pentru realizarea creantei cu titlul de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari, va inscriem in Cartea Funciara privilegiul cu titlu de garantie reala imobiliara.

–Raportare lunara a activitatii catre Comitetul executiv al asociatiei.
–Administratorul blocului va da lamuriri locatarilor atat pe teme de natura economica (liste de plata .etc ) dar si privitor la celelalte activitati desfasurate

Suport juridic Asociatii de Proprietari .firma administrare imobile BLOCURI,Firma Administrare Blocuri Bucuresti sector 6 Expert Admin Administrator Blocuri Bucuresti sector 6 Administrare Imobile asociatii de proprietari bucuresti
Suport juridic Asociatii de Proprietari
Suport juridic Asociatii de Proprietari  0775.389.431
Suport juridic Asociatii de Proprietari

Suport juridic Asociatii de Proprietari ,

inclus Total sau partial in pachetele ; Basic Standard , Premium .

REPREZENTAM Clientii Nostri in Relatia cu : banca,camera de munca,primaria,adminstratia financiara,furnizorii de servicii si utilitati,etc.corectitudine si seriozitate!

Expert Admin Imobile Experti in Administrare Blocuri asociatii de proprietari

Sunati cu incredere , preturi mici 0775.389.431